Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évközi 19. vasárnapja

2020.08.11

 

ÉVKÖZI 19. VASÁRNAPJA

(augusztus 9.)

 

  1. Augusztus 15-e szombat Nagyboldogasszony főünnepe parancsolt ünnep, vasárnapi miserenddel. A szombati esti szentmise a Kapucinus templomban nem előesti szentmise lesz. Ezen a napon a Rókus kápolnában a reggeli szentmise elmarad.
  2. Augusztus 15-én, szombaton kerül megrendezésre az 1Úton Nemzetközi Zarándoknap „A Világ testi - lelki egészségéért” az egész Mária Úton. A Szent Kereszt zarándoklatra hívunk mindenkit a Mór-Csókakő-Bodajk útvonalon. Gyülekezés 10 órakor a Szent Vendel kápolnánál. Záró szentmise 18 órakor a Bodajki Kegytemplomban. Hazautazás egyénileg. Plakát a faliújságon.
  3. Kapucinus közösségünk 2020. augusztus 22-én, 10.30-kor hálaadó szentmisére hívja a kedves testvéreket a móri templomunkban, Péter Pál testvér szerzetesi fogadalmának 25. évfordulója alkalmából. Utána a Szent Erzsébet Iskola tornatermében és udvarán szeretetvendégségre hívjuk a testvéreket.
  4. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és az Ars Oratoria Kamarakórus hangversenye a Plébániatemplom toronysisakjának visszahelyezése alkalmából a Plébániatemplomban lesz augusztus 30-án, 16 órakor. Mindenkit szeretettel várnak!

 

Rendszeres programok, hirdetések:

 

  1. A toronysisak feltételének időpontja legkésőbb augusztus utolsó hete.
  2. Megkezdődött a kapucinus templom homlokzatának és tornyának felújítása. Szeretettel kérjük a templomunk közösségének segítségét! A kedves testvérek a templom végében található ’Adományok a homlokzat felújítására’ perselybe helyezhetik el felajánlásaikat, vagy a rendház sárga csekkjein, ill. banki átutalással a ’homlokzat felújítására’ megjegyzéssel. Előre is köszönjük a testvérek segítségét!
  3. Ebben a hónapban a bodajki fatimai engesztelő áhítat tatarozás miatt elmarad!