Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Virágvasárnap

2020.04.05

VIRÁGVASÁRNAP,

Urunk szenvedésének vasárnapja

(április 5.)

 1. Nagyhéten szentmisét közvetít a Mária Rádió a Kapucinus templomból, Nagyhétfő, Nagypéntek és Nagyszombat kivételével, 18 órakor. Húsvéthétfőn is lesz szentmise közvetítés. A kapucinus templom nyitva lesz az egyéni imádságra Nagycsütörtök, Nagypéntek, Nagyszombat, Húsvétvasárnap és Húsvéthétfőn délelőtt 9 órától ¾12-ig.
 2. A már felvett miseszándékokat hiánytalanul teljesítjük és felveszünk további miseszándékokat. Szabad szentmise szándékról telefonon lehet érdeklődni, a plébánia iroda vagy a kapucinus rendház telefonszámán.
 3. Ugyancsak telefonon lehetőség van későbbi időpontra, a járvány elmúltának idejére áttetetni a korábban felvett miseszándékot.
 4. A szentmiséken túl templomainkban az összes többi hitéleti cselekmény is elmarad!
 5. Temetéseket továbbra is felveszünk!
 6. Az iskolabezárás idejére az iroda nyitvatartása a következőképpen alakul: kedden és csütörtökön nyitva lesz az iroda 8.30-12.00-ig.
  Hétfőn, szerdán és pénteken temetési ügyintézést a 30-524-3551-es számon lehet intézni ugyanebben az időben, de az iroda zárva lesz.
 7. Lesz vasárnap nézhető szentmise a plébániatemplomból Tamás atya saját facebook oldalán, illetve a móri római katolikus plébánia facebook oldalán. A weboldalra (moriplebania.hu) is kitesszük. 9.30 perctől lesz elérhető.
 8. Tamás atya szívesen bevásárol azoknak az idősebb testvéreknek, akik már nem szeretnének kimenni az utcára. Jelentkezni ezügyben a plébánián lehet, a 30-524-3551-es telefonszámon.
 9. A kijárási korlátozás nem vonatkozik a hitéleti tevékenységekre, ezért Tamás atya vállal gyóntatást, április 8-án, Nagyszerdán, délután 4-től 6-ig a Plébánián.
 10. Fabien atya nekünk szánt nagyböjti lelkigyakorlatos beszédei megnézhetők https://www.moriplebania.hu/ weboldalon.