Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönjük adományát!

growing.jpg

 

Köszönjük, hogy adományával támogatja plébániánk életét!

Az Önök adakozása nélkül a plébánia nem tudna működni. Ezért köszönjük, hogy hétről hétre, hónapról hónapra, évről évre támogatnak minket. Az Egyház mi vagyunk, akik hiszünk az Úrban, így a befolyt összegből tulajdonképpen magunkat látjuk el.

Amire rendszeresen fordítunk: a két alkalmazott fizetése (plébános, adminisztátor), néhány szolgálattévő havi juttatása, számlák a 3 épületre (templom, plébánia, közösségi ház).

Terveink között szerepel a plébánia héjazatának cseréje, a közösségi ház héjazatának cseréje, mert ezek mind igen régiek, és rossz állapotban vannak.

Távolabbi célunk pedig templomunk külső felújítása.

Kérjük, hogy ha lehet, akkor banki átutalással küldjék el adományukat!

Az egyházközség számlaszáma:
10702105-48436102-51100005

Adományukat Isten fizesse meg szellemi, lelki, kapcsolati javakkal!

__________________________________________________________

"DIGITÁLIS PERSELY"
A nyilvános szentmisék elmaradása miatt ezekben a hetekben a testvérek a szokásos módon nem tudják támogatni a móri kapucinus templomot és rendházat.

Azoknak szeretnénk most segítséget nyújtani, akik ebben a rendkívüli időszakban is szívesen támogatnák életünket, szolgálatainkat. Ezért itt is közzétesszük a Móri Kapucinus Rendház számlaszámát, amelyre szeretettel fogadjuk a testvérek felajánlásait:

Magyar Kapucinus Delegáció
Móri Kapucinus Rendház
11784009-20602958

Akinek átutalásra nincsen lehetősége, azok a hétvégenként az egyéni imádságra megnyitott templom perselyeibe is elhelyezhetik a felajánlásukat. /Szombaton és vasárnap délelőttönként 9:00-12:00 között./

Nagylelkű adományaikat szeretettel köszönjük!
"Isten fizesse meg!"